Puppy cursus

Tijdens de Puppy cursus van Honden Cursus Brabant maken u en uw hond op een speelse doch intensieve en informatieve manier kennis met alle basis elementen. Denk daarbij aan socialisatie, communicatie en gehoorzaamheid.

Voor wie is de puppy cursus bestemd?

Indien uw hond de leeftijd heeft tussen 12 weken en 5 maanden, dan is dit het ideale moment om te starten met de puppy cursus.

Uiteraard dient de puppy wel enkele inentingen gehad te hebben voordat de puppy deel mag nemen aan dit programma. Wij informeren u graag over de inentingen welke door ons verplicht gesteld zijn!

Doelen van de puppy cursus

Het voornaamste is natuurlijk dat u en uw hond een goede klik hebben, een echte baas-hond relatie is essentieel. Deze wordt gedurende de training, door middel van speelse, leuke maar toch informatieve opdrachten, opgebouwd. Daarnaast is het uiteraard erg prettig als de pup sociaal is tegen personen en dieren, gehoorzaam is en dat u op een prettige manier uw hond kunt uitlaten.

Dit is nog maar een voorproefje van wat u allemaal kunt leren tijdens de puppy cursus. Wenst u meer informatie aangaande de inhoud van de cursus? Wij staan ten allen tijden paraat om uw vragen te beantwoorden!

Cursus benodigdheden

  • Een gewone halsband (geen slipketting);
  • Een vaste lijn van ca. 1,80 meter lang (rollijnen zijn niet toegestaan);
  • Beloningssnoepjes;
  • Poepzakjes;
  • Een stuk speelgoed waar de hond gek op is (bij voorkeur een balletje met een touw).

LOCATIE

Alle lessen van de Puppy Cursus worden gegeven op onze vaste trainingslocatie te Sint-Oedenrode. 
Adres: 
Liempdseweg 15
5492 SM  SINT-OEDENRODE

Inschrijving

Enthousiast geworden van bovenstaande informatie? Meld je dan nog vandaag aan voor de puppy cursus! Aanmelden kan via het contactformulier, stuur een e-mail of bel!